Masterclass | Halloween special: hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?

Event | 03 december 2021

Griezelige tips en tricks, voor wie durft!

In deze masterclass ‘Hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?’ vertelt regisseur Niels Bourgonje over zijn ervaringen op dit gebied en deelt hij tips en tricks voor het opbouwen van een griezelige sfeer en spanning. Kijk mee, als je durft.

Tickets bestellen - al vanaf €10,00

Ben er bij op 3 december, 14:00 - 16:00 uur

Tickets bestellen

Hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?

Nederlandse horrorfilms zijn zo’n beetje op een hand te tellen, terwijl het genre in Amerika en Azië super populair is. Waar loop je tegenaan als je in Nederland toch een horrorfilm wilt regisseren? In de masterclass ‘Hoe maak ik een horrorfilm in Nederland?’ vertelt regisseur Niels Bourgonje over zijn ervaringen op dit gebied en deelt hij tips en tricks voor het opbouwen van een griezelige sfeer en spanning. Kijk mee, als je durft.

Praktische info

Tijdens de masterclass is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de gastspreker. De masterclass vindt live (online) plaats via Zoom. Daarna is deze met een betaald abonnement of losse aankoop terug te kijken via CineMakers. 

wanneer: vrijdag 3 december, 14.00-16.00 uur, online, live via Zoom
tickets: €10 (excl €1 handling fee)
taal: Nederlands

De event-link zal 24 uur van tevoren met je gedeeld worden (check voor de zekerheid ook je spam- en/of reclame-folder van je inbox). Heb je niks ontvangen de dag voorafgaand aan het event? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk een e-mail.

Over de gastspreker: Niel Bourgonje

Niels Bourgonje maakte meerdere (korte) horror-films die wereldwijd op meer dan 500 film festivals waren te zien en al meer dan 100 awards in de wacht sleepten. Bekende titels zijn onder meer Swipe en Woodland Cemetery. Deze laatste was de eerste Horrify original voor het video-on-demand platform Horrify.

Locatie

  • Online