Masterclass | Film stunts: don't try this at home!

Event | 10 december 2021

Professionele stunts in de Nederlandse filmindustrie

In deze masterclass vertelt Marco Maas van Stuntteam de Beukelaer hoe het in zijn werk gaat als je een stuntteam inschakelt voor je film.

Tickets bestellen - al vanaf €15,00

Ben er bij op 10 december, 14:00 tot 16:00 uur.

Tickets bestellen

Professionele stunts in de Nederlandse filmindustrie

Stel: je wilt iemand brandend door een raam laten springen. Of van de 11e verdieping van een flatgebouw. Who you’re gonna call? Stuntteam de Beukelaer; Nederlands eigen professionele stuntteam! In de masterclass ‘Professionele stunts in de Nederlandse filmindustrie’ legt Marco Maas van Stuntteam de Beukelaer uit hoe het in zijn werk gaat als je een stuntteam inschakelt voor je film.

Praktische info
Tijdens de masterclass is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen aan de gastspreker. De masterclass vindt live (online) plaats via Zoom. Daarna is deze met een betaald abonnement of losse aankoop terug te kijken via CineMakers.

wanneer: vrijdag 10 december, 14.00-16.00 uur, online, live via Zoom
tickets: €15 (excl. €1 handling fee)
taal: Nederlands

De event-link zal 24 uur van tevoren met je gedeeld worden (check voor de zekerheid ook je spam- en/of reclame-folder van je inbox). Heb je niks ontvangen de dag voorafgaand aan het event? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk een e-mail.

Over de gastspreker: Marco Maas

Marco Maas is stunt coördinator/ second unit director en eigenaar van stuntteam de Beukelaer, een van de grotere stunt organisaties voor film in west Europa met meer dan 200 filmtitels op IMDB. Marco is bijna 30 werkzaam in de nationale en internationale filmindustrie.

Locatie

  • Online